free html web site creator software download

KEVINS FAQ

opdateret marts 2017

AFBUD

Betalingen for arrangement og gebyrer på 5.700 skal ske før infodagen. 
Din indbetaling kan derefter ikke refunderes.

ARBEJDSTID

Arbejdsugen er på max 35 timer, og du har ret til 2 sammenhængende fridage om ugen.
I Kina er der fast fri ifm. kinesisk nytår i februar, og omkring nationaldagen 1. oktober. Der er ikke fri til jul eller på andre kristne højtider.
Dagligt holdes fri 2 til 3 timer midt på dagen. 
Arbejdsdagen er dermed delt i 2, fra kl. 8 morgen til ca. 12 og igen fra ca. 14.30 til ca. 17.

ARRANGEREDE TURE

Kevins kontor arrangerer en 4-5 turdage med alt betalt. Jiu Zhai Gou Valley i bjergene mod Himalaya er et af de steder, som man gerne tager til , og i hele taget er Kevin's gode til at hjælpe med at arrangere ture i det smukke Sichuan

BAGAGEFORSIKRING

Bliver din bagage beskadiget, eller går den tabt i forbindelse med flyvningen, skal du huske at anmelde dette i ankomsthallen, inden du forlader lufthavnen - ellers dækkes skaden ikke. Som bevis for anmeldelsen skal du have en såkaldt PIR-rapport. Flyselskabets ansvar for bagage er typisk begrænset. Hvis du mener, at din bagage større værdi en flyselskabets standard, bør du tegne en bagageforsikring (tjek bagagedækningen på din rejseforsikring).
Rygsække erstattes normalt kun af flyselskabet, hvis de transporteres i en lukket pose. Se nærmere om dine rettigheder som flypassager >>

FLYBILLET

Når China Link bestiller flybilletter, bestiller vi billetter med mulighed for ændring af hjemrejsedato, for at gøre din tur flexibel. Men ved evt.ændring af hjemrejsedato efter booking gælder flyselskabet ændringsgebyr på mellem 1000 og 1500 kr. (afhængig af selskab).

Flybilletter bookes af China Link til hjemrejse 180 dage efter afrejse. Det er muligt at vælge alternativ hjemrejse indenfor de sidste 3 uger (hvor der er ferie).
China Link have besked senest 1 uge efter infodag om alternativ hjemrejsedato.

Du skal selv lægge ud for flybillet
Billetten refunderes af Kevins Kontor i rater og er fuldt refunderet inden dag 160 

Det er den enkelte deltagers ansvar straks at kontrollere, at alle oplysninger på den udstedte billet er korrekt, - at dit navn på flybilletten er i overensstemmelse med navn i dit pas, - at rejsetidspunkter, flynummer og klassificeringen på billetten er som aftalt.

Du kan efter aftale med China Link evt. selv arrangere din rejse i kombination med andre rejsemål og vil få det samme refunderet som alle andre.

FORSIKRING

Forsikringsmæssigt er opholdet ikke arbejde men fritid. Kevins har ingen arbejdsskadeforsikring, som dækker dig, hvis der opstår personskade under opholdet. Den eneste måde du kan være forsikret på er gennem evt. rejseforsikring. 

KOST OG LOGI

På Kevins instititioner kan du spise alle måltider i hverdagen i institutionens kantine. Til mad i weekenden udbetales månedlig 400 RMB.

Indkvartering  er lejlighed, hvor du har dit eget værelse. Du deler oftest lejligheden med andre udenlanske kolleger eller kan vælge at bo med jævnaldrende kinesisk kollega som kan hjælpe dig i det daglige.

LÆGEHJÆLP OG SYGDOM

Der vil i reglen være en sygeplejerske tilknyttet din institution, som du kankonsultere ved mindre skavanker og ellers har  Chengdu en række gode og mindre gode hospitaler. Priser og behandling er meget forskellig.
Hvis din rejseforsikring skal betale regningen for en behandling, bør du i forvejen tjekke med rejseforsikringen, om der er bestemte hospitaler eller klinikker som selskabet har aftaler med. 

Ved sygdom skal du altid underrette din kontaktperson og afdelingsleder.
Der er ikke i Kina vikar ved sygdom eller andet fravær, og der er på Cathay Future en forventning om de frivillige tager over for hinanden ved sygdom. 

TØJVASK

Ved din ankomsten er der sørget for rent linned, men derefter skal du selv sørge for vask af linned og tøj i øvrigt. Der er på indkvarteringen adgang til vaskemaskine. 

UNDERVISNING

Der er hos Kevins er almindelig forventning om, at det er dig, som er eksperten i engelsk. Man forventer, at du ud over undervisning af børnene, også gerne vil undervise dine kinesiske kollegaer i engelske, og at du kan formulere dig omkring din planlægning og intensioner for undervisningen.