simple drag and drop website generator software

CATHAY FUTURE FAQ

opdateret marts 2017

AFBUD

Betalingen for arrangement og gebyrer på 5.700 skal ske før infodagen. 
Din indbetaling kan derefter ikke refunderes.


ARBEJDSTID

Arbejdsugen på Cathay Future er max 35 timer, og du har ret til 2 sammenhængende fridage om ugen. I Kina er der fast fri ifm. kinesisk nytår i februar, og omkring nationaldagen 1. oktober. Der er ikke fri til jul eller på andre kristne højtider.
Dagligt holdes fri 2 til 3 timer midt på dagen. 
Arbejdsdagen er dermed delt i 2, fra kl. 8 morgen til ca. 12 og igen fra ca. 14.30 til ca. 17.

ARRANGERET TUR

Cathay Future Center arrangerer en 5 dages rejse med alt betalt. Xian med de berømte Terracottafigurer er et af de steder, som man gerne viser frem. Turistrejsen afholdes for efterårsholdet omkring Nationaldagen 1. oktober eller starten af december, og for forårsholdet omkring Den Internationale Kampdag 1. maj.

BAGAGEFORSIKRING

Bliver din bagage bliver beskadiget, eller går tabt i forbindelse med flyvningen, skal du huske at anmelde det i ankomsthallen, inden du forlader lufthavnen - ellers dækkes skaden ikke. Som bevis for anmeldelsen skal du have en såkaldt PIR-rapport. Flyselskabets ansvar for bagage er typisk begrænset. Hvis du mener, at din bagage større værdi en flyselskabets standard, bør du tegne en bagageforsikring (tjek bagagedækningen på din rejseforsikring).
Rygsække erstattes normalt kun af flyselskabet, hvis de transporteres i en lukket pose. Se nærmere om dine rettigheder som flypassager >>

FLYBILLET

For det tilfælde, at du er nødt til at rejse hjem før tid bestiller China Link flybilletter med mulighed for ændring af hjemrejsedato.
Ved enhver ændring efter booking opkræver flyselskabet gebyr på mellem 1000 og 1500 kr. afhængig af selskab.

Flybilletter bookes af China Link til hjemrejse 180 dage efter afrejse. Det er muligt at vælge alternativ hjemrejse indenfor de sidste 3 uger (hvor der er ferie).
China Link skal have besked senest 1 uge efter infodag om alternativ hjemrejsedato.

Du skal selv lægge ud for flybillet
Billetten refunderes af Cathay Future i rater og er fuldt refunderet inden dag 159. 

Det er den enkelte deltagers ansvar straks at kontrollere, at alle oplysninger på den udstedte billet er korrekt, - at dit navn på flybilletten er i overensstemmelse med navn i dit pas, - at rejsetidspunkter, flynummer og klassificeringen på billetten er som aftalt.

Du kan efter aftale med China Link evt. selv arrangere din rejse i kombination med andre rejsemål og vil få det samme refunderet som alle andre.

FORSIKRING

Forsikringsmæssigt er opholdet ikke arbejde men fritid. Cathay Future har ingen arbejdsskadeforsikring, som dækker dig, hvis der opstår personskade under opholdet. Den eneste måde du kan være forsikret på er gennem evt. rejseforsikring. 

KINESISK UNDERVISNING

Der på ugentlig basis afsat tid til kinesiskundervisning for frivillige på Cathay Future.
Hvis du i forvejen vil øve de mest almindelige ord og gloser kan du gå ind på BBCs hjemmeside Real Chinese.
Desuden inviteres du til at deltage i Chinese Culture Club, som er værkstedsforløb omkring traditionelle kinesiske dyder.

KOST OG LOGI

Der udleveres madbilletter til kantinen på Cathay Future svarende til 3 daglige måltider på alle ugens dage.

Indkvartering  sker i centerets Internationale Teachers Club med plads til 20 udenlandske frivillige. Man bor to og to sammen på værelser med toilet og bad. Cathay Future forventer, at man selv finder roommate.


I de sidste 3 uger med ferie regner Cathay Future  med at kunne bruge værelserne på  Teachers Village til andre. Hvis du ikke ønsker at rejse i de sidste 3 uger, skal du give besked i god tid.
Centeret kan evt. forlange betaling for ophold og værelse (til Hostel pris).
Alternativt kan du forsat arbejde, og blive boende som hidtil.

Hvis centeret ændre ferieplaner og mod forventning giver dig fri før tid, vil du normalt kunne blive boende (hvis du ikke ønsker at rejse). Men katinen kan være lukket, og det forventes, at du selv sørger for kost.

Du kan trygt deponere evt. bagage på centeret, som du ikke ønsker at have alt med dig rundt på ferie i Kina. 

LÆGEHJÆLP OG SYGDOM

Der er børnelæge på centeret, som du vil kunne konsultere med mindre skavanker og ellers har Tianjin en række gode og mindre gode hospitaler. Priser og behandling er meget forskellig.
Hvis din rejseforsikring skal betale regningen for en behandling, bør du i forvejen tjekke med rejseforsikringen, om der er bestemte hospitaler eller klinikker som selskabet har aftaler med. 

Ved sygdom skal du altid underrette din kontaktperson og afdelingsleder.
Der er ikke i Kina vikar ved sygdom eller andet fravær, og der er på Cathay Future en forventning om de frivillige tager over for hinanden ved sygdom. 

TØJVASK

Ved ankomsten til Cathay er der sørget for rent linned, men derefter skal du selv sørge for vask af linned og tøj i øvrigt. Der er på indkvarteringen adgang til vaskemaskine.